Illustratie op maat

Geboortekaartjes?

Relatiegeschenk?

Logo?

Persoonlijke kaartjes?

— Bekijk hieronder een aantal voorbeelden —

Illustratie passend bij jouw huisstijl

Ben jij op zoek naar een originele ansichtkaart? Laat mij je helpen met het creëren van een gepersonaliseerde illustratie of tekst op maat. Eerder heb ik al twee kaartjes ontworpen die perfect aansluiten bij de huisstijl van Gastouderopvang Montferland.

 

 

Illustratie op maat kinderopvang
Illustratie op maat kinderopvang

Bij mij kun je terecht voor op maat gemaakte illustraties, volledig naar wens!

geboortekaartje op maat

Persoonlijk geboortekaartje

Het maken van een geboortekaartje is een speciale gelegenheid. Voor zo’n belangrijke  gebeurtenis in jullie leven willen jullie natuurlijk een uniek kaartje hebben, volledig op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen!

Voordat ik aan de slag ga met het ontwerpen van jullie kaartje, wil ik graag met jullie in gesprek gaan. Welke ideeën hebben jullie zelf al voor het kaartje? Zijn er specifieke kleuren, dieren of voorwerpen die jullie graag op het kaartje willen terugzien? Welke tekst willen jullie aan de binnenkant van het kaartje en willen jullie daar ook een illustratie bij?

Bij het maken van een op maat gemaakt kaartje zijn er talloze mogelijkheden.

Als we een goed gevoel hebben over het idee en de samenwerking, zal ik het idee verder uitwerken en zijn er twee feedbackmomenten waarbij ik aanpassingen kan doen op basis van jullie feedback.
Daarna is het alleen nog afwachten tot de kleine geboren wordt om de laatste gegevens aan het kaartje toe te voegen en het te laten drukken.

Meer weten? Je kunt me altijd geheel vrijblijvend een berichtje sturen.

Letters en logo’s

Ik ben dol op het spelen met letters en heb ruime ervaring in handlettering. Als je op zoek bent naar een origineel logo met een handgeschreven uitstraling, maar ook als je een strak digitaal design met 3D letters zoekt, dan help ik je graag.

Logo op maat
lettering isometrisch 3D tekenen

Ook voor een illustratie toegespitst op jouw bedrijf of een uniek relatiegeschenk ben je bij mij aan het juiste adres

Plattegrond camping
totebag met illustratie op maat
relatiegeschenk mok enjoy today

Ik maak ook bedrijfskleurplaten