Bedrijfskleurplaten

Een persoonlijke kleurplaat of bedrijfskleurplaat is helemaal op maat gemaakt voor jou. Het kan gaan om een kleurplaat die past bij jouw bedrijf, organisatie, feest of evenement. Het zijn kleurplaten die herkenbaarheid oproepen. Er staan bijvoorbeeld specifieke plekken, voorwerpen of personen op. Om dat goed te kunnen tekenen, werk ik met referentiefoto’s.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van persoonlijke kleurplaten die ik heb gemaakt. Wil je ook een kleurplaat die past bij jouw winkel, organisatie of bedrijf? Neem gerust contact met me op. Lees onder de voorbeelden verder voor meer informatie over mijn werkwijze.

Amusing Hengelo
kleurplaat amusing hengelo
In Hengelo vindt al vele jaren elke eerste of tweede zaterdag van juni een groots korenfestival plaats. Omdat ik ook jarenlang in de organisatie heb gewerkt, en heb meegezongen, vond ik het superleuk om een kleurplaat te maken voor dit festival: Amusing Hengelo

Kleuren is voor alle leeftijden, en daarom is deze kleurplaat ook zeker bedoeld als voorpret of nageniet-momentje voor alle creatieve zangers en bezoekers van het festival.

Klik op de kleurplaat om hem te downloaden. Kleuren maar!

Knetter
kleurplaat knetter hengelo
Deze kleurplaat maakte ik voor Knetter, een prachtige cadeauwinkel met zoet café en webshop in Hengelo. Na de kleurplatenwedstrijd voor hun 3-jarige bestaan in 2022 is deze kleurplaat een blijvertje die elke kleurplaatliefhebber gratis mag meenemen in de winkel. 

Klik op de kleurplaat om hem te downloaden. Kleuren maar!

Marktplein Hengelo
kleurplaat marktplein hengelo
Deze kleurplaat maakte ik voor Uit in Hengelo, ter ere van de feestelijke opening van het vernieuwde marktplein in het voorjaar van 2023. Aan deze kleurplaat werd een leuke kleurwedstrijd gekoppeld.

Klik op de kleurplaat om hem te downloaden. Kleuren maar!

Wil jij ook een gepersonaliseerde (bedrijfs)kleurplaat laten maken? Lijkt me ontzettend leuk om dat te mogen doen! Hoe het werkt lees je hieronder.

Een persoonlijke kleurplaat, hoe maak ik die? Ten eerste is het fijn als je al een beetje een idee hebt wat er op de kleurplaat moet komen. Maar ik denk ook graag met je mee als je het niet zo goed weet. Welke plek(ken), dingen of mensen moeten er op de kleurplaat te zien zijn? Voor welke gelegenheid is de kleurplaat bedoeld? Ook is het fijn om te weten voor welke leeftijd de kleurplaat geschikt moet zijn. Oudere kinderen kunnen meer details aan dan jonge kinderen. Maar een gulden middenweg is ook mogelijk. Ook jouw logo of bedrijfsnaam kan natuurlijk worden toegevoegd. Deze kleurplaat is geheel op maat.

In het proces van het maken van een kleurplaat zijn er twee feedbackmomenten waarop ik aanpassingen kan doen aan de hand van jouw opmerkingen. Het eerste moment is direct na de schetsfase en het tweede moment als ik de schets heb uitgewerkt tot een kleurplaat.

Goed om te weten: Er staat ook altijd © Corine’s Creations op de kleurplaat en ik plaats hem (evt. vanaf een afgesproken datum) op mijn website in mijn portfolio en op mijn social media ter promotie van mijn eigen bedrijf. 

Nog vragen? Neem vrijblijvend contact met me op.

 

kleurpotloden